Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Wat doet Tripsolute

Tripsolute werkt aan projecten in de (semi-)publieke sector.
Ons team bestaat uit ruim veertig professionals; bij ons in dienst en inzetbaar waar capaciteit gevraagd wordt. Wij bieden specialisatie op alle vlakken van integraal projectmanagement (IPM). Uit kwaliteits- en tevredenheidsonderzoeken blijkt dat klanten blindvaren op onze kennis en ervaring.

Wij begrijpen projectmanagement, ongeacht de aard van een project.
Of het nou gaat om stikstof compenseren, een dijk versterken, een IT-netwerk opzetten of een windpark bouwen. Bovendien zetten we even makkelijk drie mensen in voor een jaar, als tien voor een kwartaal. Wanneer het project erom vraagt, vormen we ook coalities met (kleine en grotere) partijen uit ons netwerk. Flexibiliteit is onze tweede natuur.

Naast de IPM-professionals hebben we een aantal coördinatoren en ondersteuners.
Hun dagelijks werk is: het organiseren van de organisatie. Dat klinkt misschien dubbel, maar zij maken hét verschil tussen onwelkome verrassingen en een geolied project dat schijnbaar vanzelf loopt. Zowel onze klanten als onze mensen zouden de begeleiders niet meer willen missen.

Kortom, je mag veel van ons vragen en verwachten. Daar stellen wij maar één verzoek tegenover: dat elk project zo toekomstbestendig mogelijk is, voor een leefbare planeet.

Daarmee blijven we trouw aan de overtuiging waar we in 2013 mee van start gingen: Tripsolute brengt Nederland vooruit.

Werken bij

Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit.

‘Iedereen wil zijn eigen loopbaan bepalen’ en ‘als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in.’ Deze uitgangspunten zijn de basis voor Tripsolute. Als medewerker bepaal je je eigen perspectief.

Bij Tripsolute besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling door middel van POP gesprekken, kennissessies en training en opleiding. Je krijgt 36 vakantiedagen (obv fulltime) en we betalen twee derde van jouw pensioenbijdrage. Je ontvangt een laptop, een vergoeding voor communicatiemiddelen en een NS Businesscard. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Interesse om bij Tripsolute te werken? Neem dan contact met ons op! 

Bekijk deze pagina voor onze vacatures.