WAT DOET TRIPSOLUTE?

Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit.

De naam TRIPSOLUTE zegt het eigenlijk al, TRIPSOLUTE is een drievoudige oplossing:

voor onze OPDRACHTGEVERS
Betaalbare capaciteit èn kwaliteit worden vaak los van elkaar gezien. Tripsolute bewijst dat een combinatie uitstekend mogelijk is. Flexibiliteit is ons werk en hoogwaardige kennis ligt binnen handbereik.

voor onze MEDEWERKERS
Tripsolute hecht belang aan tevreden medewerkers. Door hen te stimuleren zich te ontwikkelen en zelf hun loopbaan te laten bepalen helpen wij dit doel te bereiken. Immers, als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in.

voor TRIPSOLUTE B.V.
We zijn partner voor de opdrachtgever in projectmanagement. Kwaliteit, duurzaamheid, ontzorgen van de opdrachtgever, meedenken, we gaan graag een stapje verder.
 Tripsolute staat voor elke klus paraat!

WERKEN BIJ

Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit.

‘Iedereen wil zijn eigen loopbaan bepalen’ en ‘als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in.’ Deze uitgangspunten zijn de basis voor Tripsolute. Als medewerker bepaal je je eigen perspectief.

Bij Tripsolute BV besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling door middel van POP gesprekken, kennissessies en training en opleiding. Je krijgt 36 vakantiedagen (obv fulltime) en we betalen twee derde van jouw pensioenbijdrage. Je ontvangt een laptop, een vergoeding voor communicatiemiddelen en een NS Businesscard. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijk is je interesse gewekt om te werken bij Tripsolute.

Ben je geïnteresseerd in onze werkvelden neem dan contact met ons op.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:
Aanstormend talent
Project management officer (PMO)
Adviseur