WAT DOET TRIPSOLUTE?

Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit.

De naam TRIPSOLUTE zegt het eigenlijk al, TRIPSOLUTE is een drievoudige oplossing:

voor onze OPDRACHTGEVERS
Betaalbare capaciteit èn kwaliteit worden vaak los van elkaar gezien. Tripsolute bewijst dat een combinatie uitstekend mogelijk is. Flexibiliteit is ons werk en hoogwaardige kennis ligt binnen handbereik.

voor onze MEDEWERKERS
Tripsolute hecht belang aan tevreden medewerkers. Door hen te stimuleren zich te ontwikkelen en zelf hun loopbaan te laten bepalen helpen wij dit doel te bereiken. Immers, als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in.

voor TRIPSOLUTE B.V.
We zijn partner voor de opdrachtgever in projectmanagement. Kwaliteit, duurzaamheid, ontzorgen van de opdrachtgever, meedenken, we gaan graag een stapje verder.
 Tripsolute staat voor elke klus paraat!

Werken bij

Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit.

‘Iedereen wil zijn eigen loopbaan bepalen’ en ‘als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in.’ Deze uitgangspunten zijn de basis voor Tripsolute. Als medewerker bepaal je je eigen perspectief.

Bij Tripsolute BV besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling door middel van POP gesprekken, kennissessies en training en opleiding. Je krijgt 36 vakantiedagen (obv fulltime) en we betalen twee derde van jouw pensioenbijdrage. Je ontvangt een laptop, een vergoeding voor communicatiemiddelen en een NS Businesscard. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijk is je interesse gewekt om te werken bij Tripsolute.

Ben je geïnteresseerd in onze werkvelden neem dan contact met ons op.


VACATURE BIJ TRIPSOLUTE

Word jij onze Contractmanager IPM / Contractadviseur? 32-40 uur; in Utrecht, 's-Hertogenbosch, Rotterdam, Haarlem en/of Arnhem

Functieomschrijving
Tripsolute levert betaalbare capaciteit met kwaliteit voor publieke en private opdrachtgevers in Nederland binnen de werkgebieden Ruimte, Water en Mobiliteit. 'Ieder persoon wil zijn eigen loopbaan bepalen' en 'als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in'. Deze uitgangspunten zijn de basis voor Tripsolute.
Als medewerker bepaal je je eigen perspectief.

De functie
Je bent bij ons in dienst maar werkzaam bij onze opdrachtgever. Deze werkt met het IPM model (Integraal Project Management). Je kunt ingezet worden als IPM-rolhouder, als contractmanager en als contractadviseur.

Als contractmanager ben je verantwoordelijk voor het onderdeel Contractmanagement. Andere onderdelen zijn Projectbeheersing, Omgevingsmanagement en Technisch Management. Je houdt je bezig met hoofdcontracten, contractwijzigingen, aansturen van het contractteam, contact met de interne klant, de aannemers en met andere opdrachtnemers binnen het team. Je zit overleggen voor en vervangt andere IPM rolhouders.

Dit ben jij
We zijn op zoek naar een ervaren contractmanager of adviseur met bij voorkeur ervaring met het IPM model en met grote contracten. Je beschikt over helicopterview maar hebt ook oog voor details, Je kunt 'er boven op zitten' maar ook waar nodig 'de teugels laten vieren'. Jouw werk en denkniveau is minimaal HBO+.

Wat bieden wij
Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijk contract met de bedoeling om deze om te zetten in een vast contract. Bij Tripsolute BV besteden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling door middel van POP gesprekken, kennissessies, training en opleiding. Het salaris is prima, je krijgt 24 vakantiedagen en 12 ADV dagen (o.b.v. 40 uur) en we betalen twee derde van jouw pensioenbijdrage. Je ontvangt een laptop en telefoonvergoeding en bij reizen met openbaar vervoer, een NS Businesscard. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Tevens behoort een (elektrische) leaseauto tot de mogelijkheden.

Reageren
Ben jij één van onze nieuwe contractmanagers/ contractadviseurs? Reageer dan door een motivatie en een CV te mailen naar sollicitatie@Tripsolute.nl

Vacaturekenmerken

Functiegroep:Consultancy Advies Directie Management
Functie:Contractmanager Contractadviseur Inkoopadviseur
Branche:Overheid/Non-profit Zakelijke dienstverlening
Dienstverband:Vast
Uren32 - 40 uur per week
Opleidingsniveau:HBO / HBO+
Carrièreniveau:Ervaren
Salarisindicatie:€ 4.000 - 6.000 bruto per maand