Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

PMO-ers gezocht!

Project Management Officers (PMO’ers) gezocht!

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij onze nieuwe Project Management Officer (PMO’er)? Wij zoeken mensen voor projecten in het hele land.

 

Over Tripsolute

Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit. Met meer dan 8 jaar ervaring in de ‘projecten wereld’,kunnen wij als geen ander meedenken met zowel onzeopdrachtgevers als medewerkers. Bij Tripsolute draait het om mensen, persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarnaast vinden we het belangrijk om te investeren in de groei en kwaliteit van onze professionals. Zo organiseren we regelmatig bijeenkomsten, kennissessies en groepstrainingen.
 
‘Iedereen wil zijn eigen loopbaan bepalen’ en ‘als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in’. Deze uitgangspunten zijn de basis voor Tripsolute. Als medewerker bepaal je je eigen perspectief.

 

De functie

Als PMO’er, Projectsecretaris en/of Deelprojectleider ben je bij ons in dienst en werk je op projecten bij opdrachtgevers. In deze functie fungeer je als de rechterhand van de Projectmanager. De vacature is in te vullen voor 24 tot 40 uur per week.
 
De werkzaamheden bestaan onder andere uit: opzetten en structureren van het project, plannen, organiseren en eventueel voorzitten van vergaderingen en evenementen, notuleren, meeschrijven aan projectplannen, geven van adviezen en uitvoeren van stakeholdermanagement.  

 

Dit ben jij

Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-diploma of wo-diploma. Daarnaast heb je minimaal drie jaar ervaring als PMO’er, Projectsecretaris en/of Deelprojectleider. Je bent goed in structuren en organiseren. Verder ben je politiek-bestuurlijk sensitief, slagvaardig en gaat samenwerken je goed af. Ervaring met projecten bij publieke opdrachtgevers is een pre, net als ervaring met het geven van advies.

 

Wat bieden wij
Je krijgt bij Tripsolute B.V. een tijdelijk contract. Bij goed functioneren is de intentie om het dienstverband in tijdelijke of vaste vorm voort te zetten. We bieden een marktconform salaris met 36 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), wij betalen twee derde van jouw pensioenpremie, je ontvangt een NS-Business Card, laptop en een vergoeding voor communicatiemiddelen. We bieden tevens de mogelijkheid tot fiets van de zaak aan (met behoud van gedeeltelijke reiskostenvergoeding). Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we een eigen academie waar je diverse trainingen kunt volgen en voer je geregeld ontwikkelgesprekken met jouw leidinggevende. Ook organiseren we geregeld uitjes en overige informele activiteiten.
 
Bij aanvang zal je waarschijnlijk vanuit huis werken. Zolang dat noodzakelijk is ontvang je van ons werkplek-middelen in bruikleen, denk hierbij aan een bureaustoel, scherm, et cetera.

 

Reageren
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Reageer dan door een motivatie en een cv te mailen naar hka@tripsolute.nl.