Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Open Sollicitatie

Aanstormend talent gezocht!

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij afgestudeerd, leergierig en wil je werken op projectbasis? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Over Tripsolute

Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit. Met meer dan 8 jaar ervaring in de ‘projecten wereld’,kunnen wij als geen ander meedenken met zowel onzeopdrachtgevers als medewerkers. Bij Tripsolute draait het om mensen, persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarnaast vinden we het belangrijk om te investeren in de groei en kwaliteit van onze professionals. Zo organiseren we regelmatig bijeenkomsten, kennissessies en groepstrainingen.
 
‘Iedereen wil zijn eigen loopbaan bepalen’ en ‘als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in’. Deze uitgangspunten zijn de basis voor Tripsolute. Als medewerker bepaal je je eigen perspectief.

 

De functie
Onze medewerkers zijn actief bij opdrachtgevers in het hele land. We zijn op zoek naar aanstormend talent dat het leuk vindt om op verschillende projecten bij diverse opdrachtgevers te werken. Het idee is dat je start in een ondersteunende rol en vervolgens doorgroeit naar de rol van Project Management Officer (PMO’er) of Adviseur. De vacature is in te vullen voor 24 tot 40 uur per week.
 
De werkzaamheden bestaan onder andere uit: ondersteunen van projectmanagers/adviseurs, agendabeheer, organiseren van vergaderingen en evenementen, notuleren, meeschrijven aan projectplannen en adviezen.  

 

Dit ben jij

Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-diploma of wo-diploma. Je bent goed in structuren en organiseren. Verder ben je slagvaardig, communicatief sterk in woord en geschrift, en gaat samenwerken je goed af. Ervaring met het werken in projecten en het geven van advies is een pre.

 

Wat bieden wij
Je krijgt bij Tripsolute B.V. een tijdelijk contract. Bij goed functioneren is de intentie om het dienstverband in tijdelijke of vaste vorm voort te zetten. We bieden een marktconform salaris met 36 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur), wij betalen twee derde van jouw pensioenpremie, je ontvangt een NS-Business Card, laptop en een vergoeding voor communicatiemiddelen. We bieden tevens de mogelijkheid tot fiets van de zaak aan (met behoud van gedeeltelijke reiskostenvergoeding). Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we een eigen academie waar je diverse trainingen kunt volgen en voer je geregeld ontwikkelgesprekken met jouw leidinggevende. Ook organiseren we geregeld uitjes en overige informele activiteiten.
 
Bij aanvang zal je waarschijnlijk vanuit huis werken. Zolang dat noodzakelijk is ontvang je van ons werkplek-middelen in bruikleen, denk hierbij aan een bureaustoel, scherm, et cetera.

 

Reageren
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en denk je van toegevoegde waarde te kunnen zijn voor ons team? Reageer dan door een motivatie en een cv te mailen naar werkenbij@tripsolute.nl.