Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Stages en afstudeeropdrachten

Tripsolute biedt interessante stage-opdrachten aan!
Tripsolute is een landelijk opererend projectmanagementbureau en werkzaam in de (semi)publieke sector. Zoek jij een passende, interessante stage-opdracht voor 20 - 32 uur per week voor de duur van circa 20 weken? Wij bieden momenteel onderstaande stage-opdrachten aan.

Toolontwikkeling t.b.v. CO2-prestatieladder
Wij hebben plaats voor een gemotiveerde medewerker die een tool gaat ontwikkelen voor onze CO2-prestatieladder. Doel is dat de tool bijdraagt aan persoonlijk inzicht en de bijdrage in emissie en (mogelijke) maatregelen.

Opsteller energiemanagement-actieplan
Wij hebben plaats voor een gemotiveerde opsteller energiemanagement-actieplan t.b.v. CO2-prestatieladder. Hiertoe doe je onderzoek naar reductiemogelijkheden, je voert een evaluatie uit en past de reductiemogelijkheden toe. 

Onderzoeker(s) waterstofhydrauliek
Wij hebben plaats voor een of meer gemotiveerde onderzoeker(s) waterstafhydrauliek.

Onderzoeker planningsmethodiek o.b.v. Lean en SE
Wij hebben plaats voor een gemotiveerde projectmanagementmedewerker die planningsmethodiek o.b.v. Lean en SE (systems engineering) gaat onderzoeken.

Onderzoeken en analyseren ISO26000, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wij hebben plaats voor een gemotiveerde onderzoeker/analyst ISO26000. Je start met het doen van een nulmeting. Je maakt een gap analyse, je verzorgt de implementatie, evaluatie en doet verbetervoorstellen.


Is jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op via tripsolute@tripsolute.nl

Start van de stage gaat in overleg met jou.