Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Contractadviseur / Contractmanager 36 uur Utrecht mét leaseauto

Over Tripsolute
Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit. Met tien jaar ervaring in de ‘projecten wereld’, kunnen wij als geen ander meedenken met zowel onze opdrachtgevers als medewerkers. Bij Tripsolute draait het om mensen, persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarnaast vinden we het belangrijk om te investeren in de groei en kwaliteit van onze professionals. Zo organiseren we regelmatig bijeenkomsten, kennissessies en groepstrainingen.
 
‘Iedereen wil zijn eigen loopbaan bepalen’ en ‘als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in’. Deze uitgangspunten zijn de basis voor Tripsolute. Als medewerker bepaal je je eigen perspectief.

De functie
Je komt te werken bij onze opdrachtgever, een overheidsinstantie, je werkt gedeeltelijk vanuit het kantoor van de opdrachtgever in Utrecht en/of Lelystad en gedeeltelijk vanuit huis (vanuit kantoor Tripsolute Arnhem behoort ook tot de mogelijkheden).

Als Adviseur Contractmanagement ben jij verantwoordelijk voor uitvoering, ondersteuning, analyses en advisering bij het inkoop- en contractmanagementproces/ contracteringsproces op het eigen gebied. Je bent onderdeel van het projectteam, hierbinnen heb jij een belangrijke rol bij de totstandkoming, realisatie en afronding van contracten. Je onderhandelt met (markt)partijen waarin je hen adviseert over de vorm en inhoud van de af te sluiten (complexere) contracten of wijzigingen daarop tijdens de realisatie.

Je analyseert contracten die afgesloten gaan worden en je beoordeelt deze op potentiële juridische en commerciële risico’s. In dit kader adviseer je over de maatregelen om deze risico’s te beperken en te beheersen. Je realiseert het afsluiten van de meer uitgebreide inkoopcontracten. Jij weet raad met minder gangbare en nieuwe zaken en problemen en komt hiervoor met passende alternatieven, ontwerpen en adviezen.

Je werkt nauw samen met jouw projectteam en de opdrachtgever. Je fungeert als vraagbaak voor contractzaken. Je onderhoudt actief contacten met stakeholders. Verder realiseer je een juist informatieniveau over afgebakende onderdelen van het inkoop- en contractmanagement/contracteringsproces en communiceer je hierover.

Het project
Het team beheert contracten van een gebied. Het betreft voornamelijk onderhoud aan dijken, vaarwegen en oevers en soortgelijke werkzaamheden. Vanuit dit team wordt nauw samengewerkt met de opdrachtgever (regio). In het team wordt volgens het IPM model gewerkt: Contractmanagement; Technisch management; Omgevingsmanagement; Assetmanagement en Projectmanagement.

Dit ben jij
Je hebt ervaring als Contractadviseur of Contractmanager, je bent resultaat gedreven, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend. Je beschikt over analyserend vermogen en durft initiatieven te nemen. Bij voorkeur heb je ervaring met het werken voor de overheid.

Wat bieden wij
Je krijgt bij Tripsolute B.V. in eerste instantie een tijdelijk contract. Bij goed functioneren is de intentie om het dienstverband in vaste vorm voort te zetten. We bieden een marktconform salaris met 36 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid te kiezen voor uitbetaling van een gedeelte van de dagen. Wij betalen twee derde van jouw pensioenpremie, je ontvangt een NS Businesscard, laptop en een vergoeding voor communicatiemiddelen. We bieden tevens de mogelijkheid tot fiets van de zaak aan. Een (elektrische) leaseauto behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van ervaring.

Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we een eigen Academy waar je diverse trainingen kunt volgen en voer je geregeld ontwikkelgesprekken met jouw leidinggevende.

Er worden regelmatig uitjes en overige informele activiteiten georganiseerd.
Indien jij gedeeltelijk vanuit huis werkt, zorgen wij ervoor dat jouw thuiswerkplek in orde is.

Reageren

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel door een cv inclusief telefoonnummer te mailen naar hka@tripsolute.nl t.a.v. Myrna van Heumen, Manager HR en Kwaliteit.