Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Projectondersteuner / Projectmedewerker 24-36 uur regio Utrecht

Vacaturedetails
Salaris
€ 2.764 - € 3.905 per maand

Dienstverband
Fulltime (36 uur per week) / Parttime (vanaf 24 uur per week) / Vaste baan

Over Tripsolute
Tripsolute B.V. is gespecialiseerd in projectmanagement en levert producten en diensten met hoge kwaliteit aan met name publieke opdrachtgevers, Tripsolute brengt Nederland vooruit. Met tien jaar ervaring in de ‘projecten wereld’, kunnen wij als geen ander meedenken met zowel onze opdrachtgevers als medewerkers. Bij Tripsolute draait het om mensen, persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Daarnaast vinden we het belangrijk om te investeren in de groei en kwaliteit van onze professionals. Zo organiseren we regelmatig bijeenkomsten, kennissessies en groepstrainingen.

‘Iedereen wil zijn eigen loopbaan bepalen’ en ‘als je plezier hebt in je werk, ben je er ook goed in’. Deze uitgangspunten zijn de basis voor Tripsolute. Als medewerker bepaal je je eigen perspectief.

De functie
Onze medewerkers zijn actief bij opdrachtgevers in het hele land. Voor deze vacature zijn we op zoek naar een collega in regio Utrecht. De werkzaamheden bestaan uit: agendabeheer, notuleren, organiseren vergaderingen en evenementen, bezoekersregistratie, opstellen en bijhouden projectoverzichten. Je ondersteunt andere projectondersteuners bij hoge werkdruk of afwezigheid en gaat samen met jouw leidinggevende op zoek naar een eigen project.

Dit ben jij
Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding. Je bent slagvaardig, enthousiast en proactief. Je werkt resultaatgericht, gestructureerd en accuraat. Je hebt een dienstverlenende instelling en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast vind je het leuk om in projecten te werken. Als starter ben je van harte welkom maar je hebt een streepje voor als je ervaren bent met het werken in projecten en/of met het werken voor de overheid. Je bent voor minimaal 24 uur inzetbaar.

Wat bieden wij
Je krijgt bij Tripsolute B.V. een tijdelijk contract. Bij goed functioneren is de intentie om het dienstverband in vaste vorm voort te zetten. We bieden een marktconform salaris met 36 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) met de mogelijkheid te kiezen voor uitbetaling van een gedeelte van de dagen. Wij betalen twee derde van jouw pensioenpremie, je ontvangt een NS Businesscard, laptop en een vergoeding voor communicatiemiddelen. We bieden tevens de mogelijkheid tot fiets van de zaak aan.

Verder is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we een eigen Academy waar je diverse trainingen kunt volgen en voer je geregeld ontwikkelgesprekken met jouw leidinggevende. Je krijgt de mogelijkheid om door te groeien naar de functie Adviseur.

Er worden regelmatig kennissessies en informele activiteiten georganiseerd.

Hybride werken behoort tot de mogelijkheden, uiteraard zorgen wij ervoor dat je vanuit huis een prima ingerichte werkplek hebt.

Reageren
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan door een CV inclusief telefoonnummer te mailen naar werkenbij@tripsolute.nl t.a.v. Myrna van Heumen, Manager HR en Kwaliteit.

Secundaire arbeidsvoorwaarden
Bedrijfsfeesten
Extra vakantiedagen
Fietsplan
Flexibele werkuren
Kerstpakket
Mogelijkheid tot promotie
Pensioen
Reiskostenvergoeding
Werk vanuit huis
Soorten aanvullende vergoedingen:
Vakantiegeld