UAV-gc

In één middag de basiskennis onder de knie. Gedurende deze cursus leer je om een UAV-gc adequaat toe te passen.            

In één middag de basiskennis van UAV-gc onder de knie.

In toenemende mate maken opdrachtgevers gebruik van, en bieden opdrachtnemers op geïntegreerde contracten zoals de UAV-gc. Dit vergt een compleet andere werkwijze waarin ontwerp, realisatie en eventueel onderhoud geïntegreerd worden aangepakt. Opdrachtgevers en - nemers krijgen hierdoor andere rollen, taken en verantwoordelijkheden.

Werken met geïntegreerde contracten zoals UAVgc biedt kansen, maar het brengt ook grote risico’s met zich mee. Gedurende de 1-daagse cursus werken met UAV-gc wordt je op de hoogte gebracht van relevante aspecten om een UAV-gc adequaat toe te passen.

Je hoort alles over:
De structuur van UAV-gc
Het totstandkoming van een UAV-gc
De verankering van werken met UAV-gc in jouw organisatie
Nieuwe rollen, taken en wijzen van samenwerken!
Methodieken die van belang zijn om een UAV-gc contract te beheersen

Voor wie is de training?
Iedereen die in een organisatie met de UAV-GC te maken krijgt. Direct betrokkenen, zoals projectleiders, uitvoerders, contractmanagers. Maar ook indirect betrokkenen (inkopers, intern opdrachtgevers, technisch specialisten).

Kosten
Voor in- en externe medewerkers is de training kostenloos. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.

Overige informatie
De training heeft reeds plaatsgevonden, bij voldoende aanvragen wordt er een nieuwe datum gepland. De training gaat door vanaf drie deelnemers. Maximum aantal deelnemers voor deze training is zes.

Kom je met Openbaar Vervoer: Centraal Station Arnhem is op vijf minuten loopafstand.
Kom je met de auto, houdt dan rekening met betaald parkeren. Er is beperkt parkeerruimte in de omgeving, het handigst is om te parkeren in parkeergarage Arnhem Centraal, onder het Centraal Station Arnhem.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden