Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Teamtraining competenties, wat hebben we in huis

Teamtraining competenties. Traject voor o.a. projectondersteuners door Signaal.Anne-Beth Broeders heeft een mooi en compleet aanbod neergezet waarin onze projectondersteuners zich nog verder kunnen ontwikkelen tot zelfstandige professionele ondersteuners. Adviseurs zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen.

Competenties, wat hebben we in huis?
Het is fijn als je, in de rol van ondersteuner, beschikt over competenties die jou helpen in de uitvoering van je werk, de manier van communiceren en het samenwerken. Je hebt vast ook wel een expertise, iets waar je supergoed in bent en dus ook graag doet. Werk je samen met andere ondersteuners in een team, dan kan er heel veel voordeel gehaald worden uit het combineren, stapelen en uitwisselen van deze competenties en expertises.

Hoe? Hieronder enkele voorbeelden.

Combineren: er moet een grote klus geklaard worden. Als jij nu dit oppakt (omdat je daar zo goed in bent), doe ik dit onderdeel (omdat het mij beter ligt).
Stapelen: er moet heel veel worden uitgezocht. Met dit groepje ‘pietjes precies’ gaan we de schouders eronder zetten (vele handen, licht werk), zou jij dan onze mail en telefoons in de gaten kunnen houden? (continuïteit).
Uitwisselen: morgen moet er een grote mailing uit. Dat vind ik moeilijk, als jij mij daar nu bij helpt, dan pak ik volgende week die notuleerklus van je over (collegialiteit).

In deze training leren jullie als team: Wat jullie competenties zijn en wie in wat een expert is, of het wenselijk is bepaalde vaardigheden verder te ontwikkelen/verkrijgen, het slim inzetten van jullie talenten

Wanneer
Op 14 april 2022, 9.00-13.00 uur of 28 oktober 2022, 9.00-13.00 uur. Maximaal zes deelnemers, de training gaat door vanaf drie deelnemers.

Locatie en uren
Deze training wordt op afstand met behulp van een inlog gegeven. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden