Systems Engineering

In één dag leer je de essentie van Systems Engineering (SE). Na afloop weet je wat er komt kijken bij het toepassen van SE en ken je een aantal van de SE-technieken.

Systems Engineering
Bij steeds meer organisaties en in groeiend aantal sectoren wordt gekozen om Systems Engineering toe te passen in de projecten. Omdat het bijdraagt aan het integraal werken, grip krijgen op complexiteit en het reduceren van de faalkosten. De expliciete werkwijze ondersteunt bij het structureren en beheersen van de inhoud van een project.
Dit helpt bij het verantwoorden van keuzes en leidt tot een betere vraagstelling aan marktpartijen.

Tijdens de kennissessie Systems Engineering gaan we in op de basisprincipes van SE, gebaseerd op Leidraad SE die door Rijkswaterstaat en ProRail enkele jaren geleden is geïntroduceerd, maar vooral ook aan de hand van veel praktijkvoorbeelden
uit verschillende sectoren.

Ben je benieuwd wat Systems Engineering nu eigenlijk precies inhoud en hoe de werkwijze jou kan helpen in de projecten? Kom dan op 9 september naar de kennissessie en laat je inspireren door de ervaringsdeskundigen van Dutch Boosting Group.

Voor wie
Dit betreft een training voor interne en externe medewerkers van Tripsolute

Wanneer
De training vindt plaats op 9 september 2020

Locatie
Vendelier 57C, 3905 PC Veenendaal

Kosten
Voor in- en externe medewerkers is de training kostenloos. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.


Programma
13.30 ontvangst met wat te drinken en een versnapering
14.00 programma Systems Engineering
16.30 wandeling in de omgeving
17.30 diner op nader te bepalen locatie

Overige informatie
Trainer: Dutch Boosting Group

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden