Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Sociale media beheren

Sociale media beheren. Traject voor o.a. projectondersteuners door Signaal.                         Anne-Beth Broeders heeft een mooi en compleet aanbod neergezet waarin onze projectondersteuners zich nog verder kunnen ontwikkelen tot zelfstandige professionele ondersteuners. Adviseurs zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen.

Sociale media beheren, voor jouw team of afdeling
Sociale media zijn een vast onderdeel geworden van ons leven. Ook zakelijk wordt er veel gehaald en gebracht via deze kanalen. Bedrijven, afdelingen, projecten en teams gebruiken sociale media om nieuwsberichten te plaatsen en reclame te maken en om trends te signaleren en wervingsacties te doen. Het beheren van sociale media (Facebook, LinkedIn, Instagram) is een prachtige aanvulling op de taken van een ondersteuner. Jouw positie, als spin in het web van jouw team, is bij uitstek de plek om nieuws te vergaren en te verspreiden.

In deze training krijg je tips en handvatten over:
Het waarom: hoe kies je welke kanalen jullie gaan inzetten? De techniek: hoe maak je accounts aan en hoe beheer je ze? De inhoud: wat ga je plaatsen? Het effect: hoe ga je om met reacties en hoe maak je daar afspraken over?

We oefenen met het opstellen van korte, zakelijke berichten en nemen de do’s & don'ts met elkaar door.

Wanneer
25 oktober 2022, 9.00-13.00 uur. Maximaal zes deelnemers, de training gaat door vanaf drie deelnemers.

Locatie en uren
Deze training wordt op afstand met behulp van een inlog gegeven. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden