SE/GRIP (Relatics)

In deze training leer je een specifieke toepassing van Systems engineering in een Relatics omgeving kennen. Deze Relatics omgeving heet GRIP: Grip op Informatie.                     

Relatics is bedoeld om projecten naar volledige behoefte in te richten en informatie te organiseren. Zo kunnen projectleden hun eisen, verificaties, testen, risico's, taken en alle overige project objecten beter beheren in een samenhangend netwerk van specifiek beschreven informatie.

Systems engineering (SE) is een manier om informatie effectief vast te leggen. Binnen GRIP worden de volgende onderdelen van SE toegepast: beschrijven van eisen en functies. Het opstellen van klanteneisen-, systeemeisen- en vraagspecificaties. Aantonen hoe de oplossing de gestelde eisen voldoet door middel van Verificatie en Validatie. Daarnaast biedt GRIP ook handige functies voor projectbeheersing en Operationele ondersteuning. In deze training zie je al deze onderwerpen terug en welke samenhang er is.

Wanneer
De training heeft reeds plaats gevonden, bij voldoende interesse wordt er een nieuwe datum gepland.

Locatie
Online

Kosten
Voor in- en externe medewerkers is de training kostenloos. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.

Overige informatie
Trainer: Arjen Horstman

De training gaat door vanaf drie deelnemers. Maximum aantal deelnemers voor deze training is zes.

Aanmelden
is niet meer mogelijk (VOL)