Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Opgeruimd denken en schrijven

De methode Opgeruimd denken en schrijven is niet alleen geschikt voor het opzetten van individuele stukken, maar zeker ook voor documenten die door meerdere personen worden geschreven.       

De methode garandeert dat de noodzakelijke discussie/brainstorm sessie, die voorafgaand aan het schrijven noodzakelijk is, gestructureerd verloopt en resultaat oplevert.
hoofdfoto
Opgeruimd denken en schrijven 
Met complexe inhoudelijke processen heeft iedere organisatie te maken. Het is lastig om gericht te schrijven als je nog niet precies weet waar je heen wilt. Of om een project op te starten en daar met een team direct al constructief over na te denken.

Wat je dan nodig hebt, is een manier om je denkwerk en argumentaties op voorhand en gaandeweg volledig expliciet te maken. Zeg maar een bouwtekening voor de beoogde tekst, presentatie of het project. Pas als je daar tevreden over bent, ga je verder. Zo’n uitgewerkte bouwtekening, dát is nu het boxplan. 

Met een boxplan als bouwtekening wordt gericht schrijven ineens een eenvoudige zaak. En met het boxplan werk je veel eenvoudiger samen aan de opzet van een project, tekst of presentatie.

Wanneer
22, 23 en 24 maart 2022 15.00-17.00 uur met de hele groep.
de groep van zes deelnemers wordt opgedeeld in groepjes van twee deelnemers voor één van de volgende data: 29, 30 of 31 maart 2022 van 15.00 tot 17.00 uur.
Totale tijdsbesteding per deelnemer is 8 uur.
Maximaal zes deelnemers, de training gaat door vanaf drie deelnemers GEANNULEERD. WORDT OPNIEUW INGEPLAND

Locatie en uren
Deze training wordt op afstand met behulp van een inlog gegeven. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.

Trainer
Gijs Zwartsenberg van Youpoint

Aanmelden
NVT