Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Opgeruimd denken en schrijven

De methode Opgeruimd denken en schrijven is niet alleen geschikt voor het opzetten van individuele stukken, maar zeker ook voor documenten die door meerdere personen worden geschreven.       

De methode garandeert dat de noodzakelijke discussie/brainstorm sessie, die voorafgaand aan het schrijven noodzakelijk is, gestructureerd verloopt en resultaat oplevert.
hoofdfoto
Opgeruimd denken en schrijven 
Met complexe inhoudelijke processen heeft iedere organisatie te maken. Het is lastig om gericht te schrijven als je nog niet precies weet waar je heen wilt. Of om een project op te starten en daar met een team direct al constructief over na te denken.

Wat je dan nodig hebt, is een manier om je denkwerk en argumentaties op voorhand en gaandeweg volledig expliciet te maken. Zeg maar een bouwtekening voor de beoogde tekst, presentatie of het project. Pas als je daar tevreden over bent, ga je verder. Zo’n uitgewerkte bouwtekening, dát is nu het boxplan. 

Met een boxplan als bouwtekening wordt gericht schrijven ineens een eenvoudige zaak. En met het boxplan werk je veel eenvoudiger samen aan de opzet van een project, tekst of presentatie.

Wanneer
Deze training wordt op aanvraag gepland. Bij voldoende aanmeldingen wordt er contact gezocht om een passende datum te reserveren.

Locatie
Dag in Arnhem en korte sessie daaropvolgend online

Kosten

Voor in- en externe medewerkers is de training kostenloos. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.
Geïnteresseerden die niet bij Tripsolute werkzaam zijn, kunnen voor 600,- deelnemen aan deze training. Er wordt geen BTW geheven. 

Overige informatie
De training bestaat uit een dag op locatie met de hele groep en vervolgens een online sessie opgesplitst in tweetallen.
De training wordt verzorgd door Gijs Zwartsenberg van Yourpoint.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden