Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Gedrag beïnvloeden

Gedrag beïnvloeden. Traject verzorgd door Signaal.       
                     Anne-Beth Broeders heeft een mooi en compleet aanbod neergezet waarin onze projectondersteuners zich nog verder kunnen ontwikkelen tot zelfstandige professionele ondersteuners. Adviseurs zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen.

Gedrag beïnvloeden

Als je werkt in projecten, in teams en op de werkvloer, werk je met groepen mensen samen. Mensen zijn allemaal verschillend en soms krijg je te maken met ongewenst gedrag. Gedrag veranderen is niet eenvoudig; bewust worden van gedrag (van een ander en van jezelf) en het begrijpen is al een hele belangrijke stap. Vervolgens zijn er technieken en manieren om gedrag te beïnvloeden; hiervoor is eerst wel inzicht nodig in het waarom een bepaald gedrag bestaat.

Wanneer
Deze training duurt een halve dag.
Deze training wordt op aanvraag gepland. Bij voldoende aanmeldingen wordt er contact gezocht om een passende datum te reserveren.

Locatie
Deze training wordt digitaal aangeboden.

Kosten

Voor in- en externe medewerkers is de training kostenloos. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.
Geïnteresseerden die niet bij Tripsolute werkzaam zijn, kunnen voor 250,- deelnemen aan deze training. Er wordt geen BTW geheven. 

Overige informatie
De training wordt verzorgd door Anne-Beth Broeders van Singaal.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden