Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Notuleren

Notuleren. Traject verzorgd door Signaal.                                         
Anne-Beth Broeders heeft een mooi en compleet aanbod neergezet waarin onze projectondersteuners zich nog verder kunnen ontwikkelen tot zelfstandige professionele ondersteuners. Adviseurs zijn uiteraard ook van harte welkom om deel te nemen.

Notuleren
Notuleren anno 2022 is een wijds begrip geworden. Wat er onder notuleren wordt verstaan, loopt erg uiteen en hangt ook af van de organisatie en het soort werk dat er verricht moet worden. Wat houdt de rol in: voor, tijdens en na de vergadering; Hoe kan de voorzitter jouw werk vergemakkelijken; Verslagvormen, actiepunten en/of besluitenlijst; Voorbereiding: wat komt daarbij kijken; Luisteren en samenvatten: de essentie naar boven halen.

Wanneer
De training duurt een halve dag.
Deze training wordt op aanvraag gepland. Bij voldoende aanmeldingen wordt er contact gezocht om een passende datum te reserveren.

Locatie
Deze training wordt digitaal aangeboden.

Kosten

Voor in- en externe medewerkers is de training kostenloos. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.
Geïnteresseerden die niet bij Tripsolute werkzaam zijn, kunnen voor 250,- deelnemen aan deze training. Er wordt geen BTW geheven. 

Overige informatie
De training wordt verzorgd door Anne-Beth Broeders van Signaal.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden