Projectmanagement

Tripsolute brengt Nederland vooruit

Mindfulness

Voor iedereen die beter wil leren omgaan met stress en negatieve gedachten en beter wil kunnen communiceren met collega's.


                                                   

Mindful werken werkt!

Uit onderzoek naar de effecten van mindful werken- / mindfulness training blijkt dat het positieve effecten heeft op o.a. stress, negatieve gedachten, communicatie, mentale vaardigheden, concentratie en focus, productiviteit, creativiteit en onderlinge verhoudingen op het werk.
Mindfulness is geen trucje dat je eventjes in een uurtje kunt leren. Het is een vaardigheid, een houding die je in veel gevallen in een aantal weken goed onder de knie kunt krijgen. 
Het is primair werken aan een andere houding: hoe ga je om met stress, werkdruk, aandacht, focus, communicatie en creativiteit in je werk.

De volgende thema’s zullen in de verschillende sessies aan bod komen:

Een frisse blik op routine, kijken naar je reacties, grenzen verkennen, veerkracht ontwikkelen, bewust reageren, je mindset ‘veranderen’, stevigheid ontwikkelen, zelfzorg en mindfulness inbouwen.

Belangrijke onderwerpen zijn opmerkzaamheid verdiepen, stress in kaart brengen, de kunst van het stoppen, stress: automatische reactie en bewuste respons, leren schakelen tussen doe- en zijn-modus en nog véél meer. Naast deze thema’s gaan we ook vooral praktisch aan de slag met oefeningen om aandachtiger te worden in het dagelijks leven.

Wanneer
DatumTijdstipSessie
Dinsdag 5 september15:30-17:001
Dinsdag 12 september15:30-17:002
Dinsdag 19 september15:30-17:003
Dinsdag 26 september15:30-17:004
Dinsdag 3 oktober15:30-17:005
Dinsdag 10 oktober15:30-17:006
Dinsdag 31 oktober15:30-17:007
Maandag 6 november15:30-17:008


Locatie 
Deze training wordt digitaal aangeboden.

Kosten
Voor in- en externe medewerkers is de training kostenloos. Interne medewerkers kunnen hun uren wegschrijven op INTERN/ OPL.

Overige informatie
Deze training is vooralsnog alleen beschikbaar voor medewerkers van Tripsolute.
De training bestaat uit acht digitale momenten van anderhalf uur. Tijdens dit traject ga je in jouw dagelijks leven aan de slag om meer mindful te werken. 
De training wordt verzorgd door Mabeth Ciurans van Mindfulness Moves.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden